Sos hinaus. SOS Hinaus Kuusamo

Hinaus Hyvinkää, Vihti

Sos hinaus

Tiedämme, mitä vakuutus korvaa sekä miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme aina edullisesti. Yritys Paikkakunta Autohaku Uusi-Kerttula Harjavalta Autohinaus Koivunen A Pori Autokorjaamo ja Hinauspalvelu Antamaniemi Sysmä Autopalsta Pori Automaalaamo Orjala Kokkola Automaalaamo Orja Lohtaja Auto Pekkarix Rovaniemi Autotarvike ja -purkaamo M. Sovelluksesta pystyy paikantamaan itsensä sekä hälyttämään hinausauton. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi, mihin se kannattaa viedä.

Next

SOS International

Sos hinaus

Mikäli tarvitset henkilöauton tai raskaan kaluston hinausta, apuvirtaa tai lukkiutuneen oven avausta, soita päivystysnumeroomme , niin saavumme nopeasti avuksesi. Olemme erikoistuneet etenkin raskaan kaluston hinaukseen. Mikäli sijaisauto ei kuulu vakuutuksesi piiriin, saat sen meidän kauttamme edulliseen hintaan. Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se korvaa useimmiten hinauksen tai avun paikan päällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Ensiluokkainen ja ystävällinen asiakaspalvelu kuuluu toimintaperiaatteisiimme, joista ei tingitä. Viimeistään paikan päällä selvitämme, voiko auton korjata ajokelpoiseksi tien päällä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, jotta tiedät etukäteen mitä maksat palvelusta.

Next

SOS Hinaus Kuusamo

Sos hinaus

Kalustoomme kuuluu 5 nykyaikaista hinausautoa, jotka mahdollistavat hinaukset sekä kuljetukset turvallisesti ja luotettavasti. Sujuva ja varma palvelu on meidän toimintamme lähtökohta. Hinausyrittäjä Jukka Alamäki on kokenut pitkän linjan ammattilainen ja asiakaspalvelija isolla sydämellä. Yhtiöllä on myös 20 palvelukeskusta, sekä koko maailman kattava verkosto palveluntuottajia matka- ja autovahinkotapauksiin. Osalla yrityksista on useampi toimipiste. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne. Ota yhteyttä ja totea tekemisen meininki itse! Hinaus Sjöbergin toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Lohjalla.

Next

Oulu Hinaus

Sos hinaus

Suomalaisia omistajia ovat , , ja. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. Ennen paluutaan kotiseudulle Kuusamoon ja tiepalveluyrittäjäksi ryhtymistä, hän on ajanut hinausautoa pitkään jopa ulkomailla. Oulu Hinaus on ammattitaitoinen ja luotettava hinauspalvelu Oulun alueella. Yhtiön Suomen hätäkeskus sijaitsee Elimäenkadulla Helsingissä, ja sieltä käsin hoidetaan suurimmaksi osaksi ajoneuvo- ja kotivahinkotapauksia. Tämän lisäksi yhtiöllä on hätäkeskuksia , ja. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

Next

Yrityksille

Sos hinaus

Laadukasta hinaus- ja tiepalvelua Uudellamaalla Sovittaessa liikumme ympäri Suomen! Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti. Alla on lueteltuna ketjuun kuuluvien yritysten nimet ja toimintapaikkakunnat. Hinaus Alamäki Oy palvelee Uudellamaalla Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. Monella yrittäjällä on muutakin liiketoimintaa kuin hinaus- ja tiepalveluja, esim. Palvelu mahdollistaa avun tilaamisen ilman puhekontaktia. Annamme siis sujuvaa palvelua niin vakuutuksiin, hinauksiin, tiepalveluun ja autokorjaamopalveluihin liittyen.

Next

Hinaus Hyvinkää, Vihti

Sos hinaus

Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Hannu Karjalaisella on viisumi Venäjälle, joka mahdollistaa auton hakemisen korjaukseen myös itärajan toiselta puolelta. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten mikäli vakuutukseesi sisältyy autopalveluvakuutus tai ns. Tiedät siis aina etukäteen, mistä maksat! Kalustollamme saamme kuljetettua niin henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät kuin kuorma-autot ja muut raskaat kalustot. Ketju muodostuu paikallisista hinausyrityksistä ympäri Suomea ja ympäri vuorokauden aukioleva hälytyskeskus sijaitsee Elimäenkadulla Helsingissä. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon.

Next